Hecht Groep | De kosten van magazijnen (2023)

Als het om magazijnen gaat, zijn er een paar belangrijke factoren die de prijs beïnvloeden. De eerste is de grootte van het magazijn. Hoe groter het magazijn, hoe meer het gaat kosten. De tweede factor is de locatie van het magazijn. Als het magazijn zich in een grote stad bevindt, is het duurder dan een magazijn in een kleinere stad. De derde factor is het type magazijn. Een opslagmagazijn zal goedkoper zijn dan een productiemagazijn. De vierde factor is de staat van het magazijn. Anieuw magazijnzal duurder zijn dan een oudere.

De kosten van opslag kunnen door verschillende factoren worden beïnvloed. Hieronder volgen enkele van de meest voorkomende prijsmodellen waarmee u bekend moet zijn. Wanneer een verlader een vast-variabele prijsovereenkomst ondertekent, wordt in het algemeen een vast maandelijks bedrag in rekening gebracht. In het transactie- of eenheidstariefmodel wordt prijsstelling gebruikt om de kosten van transacties of eenheden te berekenen. Het doel van deze methode is om verladers te laten beslissen wat ze wel en niet willen opnemen, zoals magazijnbeheer, business intelligence-analyse enmagazijn automatisering, van vaste en variabele kosten. Als resultaat van cost plus pricing kunnen verladers al hun uitgaven zien en gebieden identificeren waar verbeteringen kunnen worden aangebracht. Het automatiseren van dit model vereist een aanzienlijke mate van controle over het proces, evenals meer tijd voor factuurcontroles, wat soms kan leiden tot vertraging in kostenbesparingen.

Door zowel de verlader als de 3PL te belonen op basis van hun prestaties, kunnen open-boek- en cost-plus-modellen worden gebruikt. Een basislijn is doorgaans vereist om dit model goed te laten functioneren. Omdat inkomsten niet kunnen reageren op veranderingen in operationele omstandigheden, zijn 3PL's zelden bereid om het model voor inkomstendeling over te nemen.

Atypisch residentieel pakhuisgebouwvan 30 tot 40 vierkante voet kost ongeveer $ 25.000, terwijl een distributiecentrum van 50.000 tot 60.000 vierkante voet $ 750.000 tot $ 1 miljoen kan kosten, afhankelijk van de kenmerken en gebruikte materialen.

Deze methode kan worden gebruikt om de exacte kosten van kritieke onderdelen van de installatie te berekenenmagazijnwerkzaamheden, zoals spreiding van faciliteiten, personeel en apparatuur. Door deze methode kunt u beter begrijpen waar de kosten hoger zijn en hoe deze kunnen worden verlaagd.

In 2022 zijn de gemiddelde kosten per vierkante meter voormagazijn ruimtekostte $ 7,96.

Orderverzamelen is verreweg de duurste taak die u moet uitvoeren in uw material handling-activiteiten.

Hoe worden de opslagkosten berekend?

Hecht Group | The Cost Of Warehouses (1)

De kosten per doos gedeeld door het aantal verzonden dozen. De kosten van magazijnruimte in procenten van de netto-omzet =% * * * * * =% * * * * * * * =%

Magazijnen hebben een dramatische toename van de vraag gezien, resulterend in een dramatisch hogere huur. De formule voor voorraadkosten is eenvoudig te gebruiken; deel eenvoudig de totale waarde van de inventaris door de totale waarde en vermenigvuldig dit met 100 om een ​​percentage van dat totaal te krijgen. Het percentage is handig bij het berekenen van de totale kosten van het aanhouden van voorraad voor verschillende bedrijven, maar het verschilt van bedrijf tot bedrijf.

Hoe wordt magazijnopslag berekend?

Om uw opslagcapaciteit in kubieke voet te bepalen, vermenigvuldigt u de resterende vierkante meters met de vrije hoogte van het magazijn. Het is de afstand van de afgewerkte vloer van een magazijn tot het laagste bovenliggende object. Deze meting, ook wel bekend als kubusgrootte, wordt soms gebruikt inmagazijn gebouwen.

Transportkosten van inventaris

De voorraadkosten zijn de kosten van het verwerven, opslaan en verwijderen van een voorraad. De waarde kan worden berekend door de totale waarde van de voorraad te delen door de totale waarde van de voorraad en vervolgens te vermenigvuldigen met 100 om een ​​percentage van die totale waarde te krijgen.

Hoe laden magazijnen?

Magazijnen in de 3PL-industrie brengen gewoonlijk eenmaal per maand opslagkosten in rekening, maar sommige bedrijven geven er de voorkeur aan deze tweemaandelijks, wekelijks of dagelijks in rekening te brengen. Het is gebruikelijk om te schatten hoeveel vierkante meter magazijnruimte op een bepaalde dag in een maand is gebruikt.

De drie soorten voorraadkosten

Kosten voor het bestellen van productie zijn de kosten voor het verkrijgen van de benodigde materialen en componenten. De kosten van bijvoorbeeld transport, productie, opslag en distributie kunnen allemaal als indirecte kosten worden beschouwd.
Transportkosten omvatten naast de transportkosten van het product ook de kosten voor het opslaan en onderhouden van de voorraad. Ook de directe kosten van opslag en opslag, maar ook verzekeringen en afschrijvingen kunnen worden meegenomen.
Wanneer een product op voorraad wordt gehouden na het punt waarop het kan worden verkocht, staat dit bekend als out-of-stock cost. Andere overheadkosten kunnen de kosten zijn van het inhuren van extra werknemers, het kopen van meer voorraad en het betalen voor andere diensten.

Hoeveel kosten magazijnen?

Hecht Group | The Cost Of Warehouses (2)

De kosten van een magazijn zijn van veel factoren afhankelijk, waaronder de grootte van het magazijn, de locatie, het type constructie en de voorzieningen. Een klein magazijn in een landelijk gebied kost misschien slechts $ 50.000, terwijl een groot magazijn in een grote stad meer dan $ 1 miljoen kan kosten.

De kosten voor het bouwen van een magazijn in een kant-en-klare omgeving variëren van $ 55 tot $ 70 per vierkante voet, inclusief zowel grond als sortering. Op 10.000vierkante meter magazijn, alleen land en sortering kost $ 550.000 - $ 700.000. De onderstaande grafiek bevat alle attributen van een magazijn, zoals verlichting en parkeerplaatsen, en vereenvoudigt ze. Voor een klein tot middelgroot bedrijf is een gebouw van 5.000 vierkante meter voldoende voor een middelgroot bedrijf. De schaal (gebouw, betonnen plaat en montage) kost ongeveer $ 100.000, of $ 20 per vierkante voet. Een pakhuis van 10.000 vierkante meter kost tussen de $ 200.000 en $ 250.000. Een magazijn van 20.000 vierkante meter kost ongeveer $ 1.350.000, inclusief grond en sortering.

Bouwkosten kunnen worden gemeten in termen van materialen, arbeid, elektriciteit, sanitair, nivellering, HVAC, parkeerplaatsen en LED-verlichtingscertificeringen. De kosten van de bouw van een magazijn zijn, naast energierekeningen, doorlopend onderhoud en onderhoud, kosten op de lange termijn. De financieringskost is het bedrag dat u aan de bank betaalt voor de financieringskosten verbonden aan uw bouwlening. Van 2012 tot 2017 gemiddeld 184.693 vierkante meter aanopslagruimtewas gebouwd. Bij nieuwe industriële constructies wordt 95% van het gebouw vaak gebruikt voor metalen frames. De structuur bestaat uit vooraf ontworpen kolommen en spanten van rood ijzerstaal en is voorbedraad. Metalen singels en gordingen, evenals metalen bekleding (zowel dak- als wandpanelen) zijn inbegrepen.

In 2019 kostte het bouwen van een magazijn in de Verenigde Staten gemiddeld 81 dagen. U of uw lokale overheid kan het ontwerp wijzigen op basis van ontwerp, herbestemming, indeling, weersomstandigheden, afmetingen en interieurbouwvereisten, en uw werkelijke kilometerstand kan variëren. In sommige gevallen werken overheidsmedewerkers in hetzelfde kantoor. Als het om lokale politiek gaat, kun je onderscheid maken tussen voorkomen dat je de rode loper opbouwt of uitrollen. Een project dat wordt vertraagd door een mislukte inspectie kan, afhankelijk van de omstandigheden, een paar uur, een paar weken of een paar maanden duren. De prijs per vierkante meter van een magazijn wordt bepaald door het type structuur waarin het is gebouwd. Voor het hele perceel betaalt u 100% van de kosten.

Uw kavel moet mogelijk worden beoordeeld (niveau) tot het punt waarop het tussen een paar duizend en miljoenen kan kosten om te voltooien. Het is niet onze bedoeling om u te kleineren of buiten de lus te houden met betrekking tot prijskwesties. Dit is de meest betaalbare grondsoort tot rang.

Niemand kan voorspellenmagazijn ruimte kostenop een één-voor-één basis, omdat de prijs per vierkante meter zal variëren afhankelijk van de grootte en complexiteit van de faciliteit. We kunnen de opslagkosten per eenheid schatten door de totale magazijnkosten, in dit geval 750.000 dollar, te vermenigvuldigen met het aantal behandelde eenheden. Dit zou in dit geval een transactie van 1,40 dollar zijn. Het lijkt misschien veel, maar houd er rekening mee dat het slechts een benadering is. Met de juiste planning en inzicht in de behoeften van uw bedrijf kunt u deze kosten aanzienlijk verlagen. Op basis van de afmetingen en vierkante meters van uw magazijn en de specifieke behoeften van uw bedrijf, kunt u een schatting op maat genereren die is afgestemd op uw specifieke behoeften en budget. De verwachting is dat de bouw in september 2021 gereed is.

Hoe berekent u de opslagkosten?

Stapel je stapel door de vierkante voet (lengte x breedte) te vermenigvuldigen met het hoogste punt op de lijst. De kubieke voet opslagruimte die nodig is om dit item vast te houden, wordt hier gemeten. Als het magazijn kubieke voet in rekening brengt, vermenigvuldig dan de kosten per kubieke voet met het kubieke voetcijfer. Het totale aantal vierkante meters is verdeeld in kubieke voetvierkanten of kubieke voet per opslagruimte of kluisje.

De voor- en nadelen van opslag

Magazijnen bestaan ​​al eeuwen en zijn onlangs weer populair geworden. Het wordt gebruikt om grondstoffen, goederen, koopwaar en gefabriceerde artikelen op te slaan. De grootte en plattegrond van het gebouw zijn vergelijkbaar met die van een groot, open magazijn. Het is gebruikelijk om meerdere in- en uitgangen te vinden in betonnen of stalen muren. Rijen en kolommen worden vaak gebruikt om voorraad in magazijnen op te slaan. Een raster wordt meestal gebruikt voor rijen en kolommen staan ​​er loodrecht op. De afstand tussen rijen en kolommen is meestal minimaal 5 meter. Magazijnplanken zijn meestal 1,80 meter lang. De totale voorraadkosten van een magazijn liggen meestal tussen de 20% en 30% van de waarde van de voorraad. De kosten van de inventaris, evenals de kosten van aanschaf, opslag en transport zijn allemaal inbegrepen in deinventaris kosten. Naast afschrijvingen en kosten voor gemiste kansen, zijn de kosten van opslag en inventaris een van de belangrijkste kosten van een magazijn. Magazijnkosten omvatten de kosten van magazijnruimte, arbeid en apparatuur die worden gebruikt om de voorraad op te slaan.


Magazijn prijsmodel

Hecht Group | The Cost Of Warehouses (3)

Er zijn een paar verschillende soortenprijsmodellen voor magazijnen, maar de meest voorkomende is opladen op basis van het aantal vierkante meters dat wordt gebruikt. Dit wordt meestal gedaan door een bepaald bedrag per vierkante meter gebruikte ruimte in rekening te brengen en vervolgens een vergoeding toe te voegen voor elk item dat wordt opgeslagen. Dit type prijsmodel is eenvoudig te begrijpen en gemakkelijk te berekenen, waardoor het voor veel bedrijven een populaire keuze is.

Als u specifieke doelen of doelstellingen voor uw magazijn heeft, is het van cruciaal belang om een ​​prijsstructuur te kiezen die aan die eisen voldoet. Elk van de vier prijsmodellen is verkrijgbaar in verschillende configuraties. Het is een uitstekende keuze voor nauwkeurige financiële prognoses, eenvoudige controle van facturen en een lager financieel risico. Serviceniveaus kunnen zonder boete worden gemist als serviceniveaus niet nauwkeurig worden voorspeld. Als het is inbegrepen maar niet uitgesloten, kan het worden opgenomen als een vaste en variabele uitgave met behulp van het vaste variabele model. In dit model zijn 3PL-marges doorgaans lager dan transactie- of eenheidstarieven. Met het cost plus model zijn alle uitgaven inzichtelijk en kunnen verbeterpunten worden geïdentificeerd.

De 3PL loopt aanzienlijk minder risico dan de markt als geheel vanwege cost-plus- en resultaatgebaseerde modellen. Marge-dollars worden verlaagd naarmate de totale inkomsten dalen als gevolg van inspanningen om verbeteringen aan te brengen. Er zijn enkele verladers die niet mee zullen doen aan dit model. Het is grotendeels afhankelijk van de principes van uw bedrijf dat u de juiste 3PL-prijsstrategie kiest.

Wat zijn de vier categorieën magazijnkosten?

Handling (ontvangst en verzending), opslagruimte, operationele administratie en algemene administratieve kosten zijn de meest voorkomende kosten.

Soorten magazijnkosten

Er zijn vier hoofdtypen magazijnkosten:opslagkosten, orderpickkosten, voorraadkosten en ontvangst- en verzendkosten. Onder opslagkosten vallen de kosten van elektra, huur en verzekeringen. Orderverzamelkosten omvatten de kosten van arbeid, materialen en uitrusting. Voorraadkosten omvatten de kosten van financiering, verzekering en afschrijving. Ontvangst- en verzendkosten omvatten de kosten van arbeid, materialen en verzending.

De concepten van algemene kosten en magazijnkosten, met name die met betrekking tot magazijnbeheer, zullen worden besproken. Magazijnen moeten worden gevuld met materialen om de productie op een continue cyclus te laten draaien om een ​​constante aanvoer van materialen te behouden. Het vermogen van een bedrijf om de winst te maximaliseren en de kosten te verlagen, is een van de factoren die de economische efficiëntie bepalen. Vaste kosten zijn de hoeveelheid geld die constant blijft, ongeacht of een bedrijf actief is of niet.Variabele kostenrechtstreeks verband houden met de productiekosten. Variabele kosten stijgen naarmate de productie groeit. Totale kosten zijn de kosten die worden berekend door het aantal geproduceerde eenheden te vermenigvuldigen met de totale kosten.

Uitgaven zoals grondstofkosten, loon- en loonkosten, huur, endiverse overheadkostenkunnen allemaal als zakelijke kosten worden beschouwd. Als een persoon geld uitgeeft aan privé-uitgaven zoals eten, huur, kleding, reizen en amusement, wordt hij of zij geacht privégeld te hebben uitgegeven. Maatschappelijke kosten omvatten zowel particuliere kosten als kosten die niet worden gedekt door het bedrijf, maar door de samenleving als geheel. De kosten voor het produceren of verwerven van een goed of dienst worden de werkelijke kosten van het bedrijf genoemd. Deze kosten veranderen niet, ongeacht hoeveel of hoe vaak bedrijfsactiviteiten plaatsvinden. Impliciete kosten zijn opgenomen in alternatieve kosten en worden niet erkend door het boekhoudsysteem. Boekkosten zijn die zakelijke uitgaven die geen contante betalingen met zich meebrengen.

Huur wordt betaald, lonen worden betaald, salarissen worden betaald en rente wordt op verschillende manieren betaald. Out-of-pocket-uitgaven zijn uitgaven die een externe bedrijfsentiteit momenteel aan het bedrijf betaalt.Logistieke kostenworden doorgaans op de volgende manieren verantwoord: transport, opslag en administratie.

Wat zijn de verschillende opslagkosten?

Het huren van ruimte, nutsvoorzieningen en salarissen, evenals financiële kosten zoals opportuniteitskosten envoorraad kostengerelateerd aan bederfelijkheid, krimp en verzekering, vormen een groot deel van de opslagkosten.

Wat voor soort kosten zijn magazijnkosten?

Magazijnkosten zijn de kosten voor het opslaan van goederen die op deze manier zijn verzameld. Deze categorie omvat uitgaven zoals de huur van een magazijn,magazijn verzekeringen magazijnverzekering. Distributieoverhead is een van de kosten die samenhangen met distributie.

Opslagkosten in de logistiek

Er zijn veel factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het bepalen van de opslagkosten in de logistiek. Deze omvatten het type producten dat wordt opgeslagen, de tijdsduur dat ze worden opgeslagen, de frequentie van verzendingen en de grootte en locatie van het magazijn. Bovendien kunnen de opslagkosten variëren, afhankelijk van of de producten worden opgeslagen voor commercieel of persoonlijk gebruik.

Het juiste magazijn is cruciaal voor het succes van een bedrijf. Magazijnkosten kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de locatie van uw magazijn en de hoeveelheid ruimte die u nodig heeft. Of u uw magazijn zelf moet beheren of een externe logistieke dienstverlener moet inhuren, is een beslissing die u zelf moet nemen. Hoe worden de totale kosten van warehousing berekend? Magazijnen worden doorgaans per maand of jaar verhuurd. De huurprijs en kosten voor niet-natuurlijke taal en cultuur (NNN/CAM-kosten) zijn twee extra uitgaven die in uw totaal moeten worden opgenomen. Huur is de huurprijs van de ruimte zelf, maar omvat geen extra kosten zoals nutsvoorzieningen of belastingen.

De prijs die u betaalt voor het huren van magazijnruimte wordt bepaald door de grootte en locatie van uw faciliteit. Water, elektriciteit, conciërgediensten en HVAC-onderhoud zijn allemaal inbegrepen in de prijsoperatie kosten. Het is ook belangrijk om na te denken over de soorten verzekeringen die de verhuurder nodig heeft. Hier volgen enkele tips om de opslagkosten te verlagen. Het opzetten van een zelfgebouwd magazijn kost geld, inclusief personeelskosten, materiaalkosten, enzovoort. Het kopen van een magazijn voor een groot bedrijf met veel inventaris en een groot aantal werknemers kan uw tijd waard zijn. Magazijnruimte huren is ook een goede optie voor bedrijven met wisselende voorraadniveaus.

Shenzhen SmartShip is een logistieke dienstverlener voor e-commerce die geavanceerde technologie in de stad toepast. Er zijn magazijnen in de Verenigde Staten, Europa en Australië. Onze uitgebreide internationale logistieke expertise in combinatie met ons exclusieve platform stelt ons in staat om de producten van ons merk naar alle uithoeken van de wereld te leveren. Onze inspanningen resulteerden in een wereldwijde responstijd van minder dan 48 uur voor bestellingen die over de hele wereld werden geplaatst. We bieden geen installatie- of verzendkosten bij Next SmartShip, evenals gratis opslag gedurende 30 dagen. We bieden een offerte die volledig vrij is van verborgen informatie, zodat u zeker weet wat u krijgt. Als u het beste fulfilmentcentrum voor uw bedrijf wilt, heeft u de laagste prijzen, de snelste levertijden en het hoogste niveau van klantenservice nodig.

Voorbeeld van opslagkosten

Er zijn veel factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het berekenen van magazijnkosten. Bijvoorbeeld de kosten van het magazijn zelf, de arbeidskosten, de materiaalkosten, de verzendkosten en de opslagkosten. Met al deze factoren moet rekening worden gehouden bij het berekenen van de opslagkosten.

Een huisvestingskost is een vergoeding of vergoeding die wordt geheven of in rekening wordt gebracht voor het gebruik van een woning, meestal op regelmatige basis. Onder woonlasten wordt in dit hoofdstuk verstaan ​​de door de huurder in rekening gebrachte huurprijs, alsmede eventuele periodieke of maandelijkse vergoedingen die de huurder eventueel moet betalen voor andere door de verhuurder geleverde diensten. Alle kapitaalkosten, zoals kapitaalverbeteringen, uitrusting, schilderen, decoreren en scheidingskosten, zijn opgenomen in huurcontracten om te voldoen aan de initiële bouwverplichtingen van de verhuurder. Bedrijfskosten omvatten alle kosten die verband houden met het bedienen, beheren, onderhouden, repareren, vervangen en beschermen van het gebouw. Naast verwarming, koeling, nutsvoorzieningen (inclusief eventuele belastingen of heffingen daarop), verzekeringen, onderhoud van parkeerplaatsen, conciërge- en schoonmaakdiensten en eventuele lobbyhosts, is de huur gebaseerd op het aantal beschikbare kamers, ongeacht of deze gemeubileerd zijn door Verhuurder of een andere partij, en De kosten voor gekoeld water en warm water, boilers, besturingen, liften, beveiligingssystemen en andere componenten in een aanleg- en onderhoudscontract zijn inbegrepen. Kosten en/of uitgaven ter ondersteuning van een ander gebouw (of de gemeenschappelijke ruimten daarvan) tellen niet mee in het proportionele aandeel van de huurder in de exploitatiekosten. Alle kosten die verband houden met het opstellen of genereren van aanvullende kopieën van Contractdocumenten die relevant zijn voor of vereist zijn voor het Project, zijn opgenomen in de categorie bouwkosten.

Een Eigenaar is verantwoordelijk voor het betalen van Sluitingskosten om een ​​woning over te dragen. Toegestane uitgaven verwijst naar redelijke en gedocumenteerde kosten en uitgaven die zijn gemaakt door de agenten en de geldschieters tijdens de voorbereiding, administratie, wijziging en due diligence van deze overeenkomst en de andere kredietdocumenten. De kosten en uitgaven voor het uitvoeren van productieactiviteiten worden geclassificeerd en gedefinieerd in sectie 2 van de boekhoudprocedure als productiekosten. Uitgaven in verband met het voorbereiden, wijzigen, onderhandelen, beheren, verdedigen en afdwingen van de Leningdocumenten omvatten alle kosten, aansprakelijkheden en uitgaven (inclusief, maar niet beperkt tot, verliezen, schade, boetes, claims, acties, honoraria van advocaten, juridische kosten , vonnissen, CFD Toekomstige voorzieningenkosten omvatten de volgende kosten: CFD openbare voorzieningen minus de eerder betaalde bouwfondskosten (i) en fondsen die momenteel in deposito zijn Onderhoudskosten zijn de bedragen die dienstverleners daadwerkelijk betalen voor het verlenen van onderhouds- en ondersteuningsdiensten. de kosten van de werknemer in verband met deelname aan de geplande leeractiviteit worden zijn of haar inschrijvingskosten genoemd.In de berekening worden geen kapitaaluitgaven of onderhoudskosten opgenomen als de STM-server niet is geïnstalleerd in de productieomgeving van de DIR-klant.

Serviceproviders moeten een deel van het vooruitbetaalde voordeel dat gedurende een bepaalde periode is ontvangen (bijv. vooruitbetaald onderhoud) naar rato opnemen. De gebroken financieringskosten van de agent worden gedefinieerd als het bedrag dat gelijk is aan (A) de CP-kosten of opbrengst (indien van toepassing) die zouden zijn opgebouwd tijdens de trancheperiodes of de trancheperiodes voor handelspapier bepaald door de agent. Het is de verantwoordelijkheid van elke klant om alle Broken Funding-kosten volledig te betalen. CP-kosten zijn het bedrag van de korting of het opgebouwde rendement op Pooled Commercial Paper, evenals andere kosten in verband met te ontvangen financieringsfaciliteiten. Verbeteringskosten voor vaste activa zijn de hoeveelheid geld die wordt uitgegeven om de capaciteit of functie ervan te vergroten. Structurele of kapitaalverbeteringen, evenals items die verband houden met de verhuizing, tellen niet mee voor de verhuiskosten. Projectkosten omvatten alle toegestane kosten, zoals gespecificeerd in de toepasselijke federale kostenprincipes, gemaakt door de ontvanger en de waarde van het project. Om de doelstellingen van het project te bereiken, leveren derden bijdragen gedurende de looptijd van het project. Beheervergoedingen moeten in deze kosten zijn begrepen, maar dienen gelijk te zijn aan 1% van het Vermogensinkomen voor de periode waarin ze in rekening worden gebracht.

Verlaag de opslagkosten door zorgvuldig rekening te houden met de product- en bedrijfsbehoeften

De opslagkosten kunnen aanzienlijk variëren, afhankelijk van het type product en de behoeften van het bedrijf. De kosten kunnen ook worden beïnvloed door de grootte en het type magazijn, evenals het gebruikte automatiseringsniveau.
Het is van cruciaal belang om rekening te houden met zowel de product- als de leveringsvereisten van het bedrijf om de opslagkosten te verlagen.

Opslagkosten als percentage van de omzet

Als percentage van de omzet stegen de opslagkosten van 4,5 procent in 2001 tot 6,4 procent in 2006. De totale voorraadkosten stegen ook in deze periode, van $ 1,6 biljoen in 2001 tot $ 2,3 biljoen in 2006. Over het algemeen duiden deze trends op dat bedrijven een groter deel van hun omzet besteden aan opslag- en voorraadkosten.

Inflatie staat op dit moment bovenaan ieders hoofd. Dit geldt met name als het gaat om opslagkosten. Magazijneigenaren verwachten komend jaar hun prijzen met 61% te verhogen. Stijgende kosten geven aan dat verstoringen in de toeleveringsketen steeds ernstiger worden. COVID-19 bracht de hoeveelheid beschikbare magazijnruimte in de Verenigde Staten tot een historisch dieptepunt. Het verhuren van ruimte voor specifieke logistieke behoeften heeft een hoge vlucht genomen, om nog maar te zwijgen van de totale aankoopprijs. Er is een toenemende loonkostendruk op de logistieke sector.

De kosten van warehousing zullen stijgen als gevolg van de bouw van nieuwe,grote opslagfaciliteiten. Voorraad in magazijnen heeft een buitensporige hoeveelheid tijd om buiten te zitten vanwege een tekort aan plukkers, verpakkers en transporteurs. Langere doorlooptijden zullen waarschijnlijk ook de magazijnkosten verhogen. De kosten van opslag zijn geen geldklopperij, maar eerder kosten van zakendoen in moeilijke economische tijden.

De vier procent regel voor magazijn- en logistieke kosten

Het is van cruciaal belang om in gedachten te houden dat opslag- en logistieke kosten allemaal met elkaar verband houden, zo niet met elkaar verweven zijn. Daarom is het een goed idee om uw COGS te delen door de categorieën en te zien hoeveel van elk er in het algemeen aan is gekoppeld. Voor elke $ 100.000 aan voorraad, geef je uiteindelijk $ 4.000 uitlogistieke administratiekosten, volgens de vier procent regel.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mr. See Jast

Last Updated: 04/01/2024

Views: 6341

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mr. See Jast

Birthday: 1999-07-30

Address: 8409 Megan Mountain, New Mathew, MT 44997-8193

Phone: +5023589614038

Job: Chief Executive

Hobby: Leather crafting, Flag Football, Candle making, Flying, Poi, Gunsmithing, Swimming

Introduction: My name is Mr. See Jast, I am a open, jolly, gorgeous, courageous, inexpensive, friendly, homely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.